Kézilabda

2012.05.12. 16:45

Kölcsönmezben játszik a füredi játékos a bronzmérkőzésen

Balatonfüred - Történelmet írhat a Balatonfüredi KSE NB I-es férfi kézilabda együttese, ugyanis amennyiben vasárnap este két vállra fekteti a Csurgót, úgy harmadikként zár a 2011/12-es bajnoki évadban, amely fennállása óta a legjobb eredmény.

B. Virág Rita

A két sikerig tartó bronzcsatát ugyan nem esélyesként kezdte a BKSE, azonban hihetetlen akarással és kitartással küzdve Csurgón képes volt nyerni (28:29), így vasárnap, hazai pályán akár el is döntheti a párharcot. Ehhez persze kötelező a győzelem, amihez a jó erőkből álló riválisnak is nyilván lesz egy-két szava.

- Ellenfelünk nyerési kényszerben van, mi szerintem, sokkal nyugodtabban kézilabdázhatunk - vélekedett Kovács György, a fürediek beállója, aki fontos szerepet vállalt jó védő- és támadójátékával a csurgói győzelemben. - Úgy gondolom, a stabil védekezés és a jó kapusteljesítmény lehet majd a siker kulcsa. Alaposan felkészültünk a derbire, úgyhogy nyugodtan vághatunk neki az összecsapásnak.

A beálló ezúttal nem tud saját, tizenhetes számú mezében játszaik, ugyanis az előző meccsen a mérkőzés hevében letépték róla. Akkor sebtében a sérült Németh László négyes számú felsőjét vette magára.

- Elég babonás vagyok, hiszen ifista korom óta a tizenhetesben játszom. Sajnos a rövid határidő miatt nem készült el az új mez, így megint Németh Laciét kapom kölcsön. Bízom benne, ha Csurgón szerencsét hozott, most sem lesz vele gond.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!