Kézilabda

2014.04.22. 12:56

A Balaton-kupa legjobbjai

Két-két magyar és szlovén elsőség született az idén huszonnegyedik alkalommal megrendezett Balaton-kupa kézilabda utánpótlástornán.

Horváth Gábor

A hagyományos megmérettetésen a szlovén Celje PL a fiú serdülőknél és az ifjúságiaknál is a legjobbnak bizonyult, a hölgyeknél a Veszprém Barabás KC nyert, míg a fiú utánpótlás C kategóriában a PLER KC gyűjtötte be az aranyat.

Eredmények és különdíjak, leány ifjúsági A: 1. Barabás KC, 2. Siófok, 3. Regensburg. Legjobb játékos: Ronja Hauck (Regensburg), legjobb kapus: Fekete Judit (Siófok). Fiú utánpótlás C: 1. PLER KC, 2. Magdeburg, 3. MKB-MVM Veszprém KC. Legjobb j.: Czoff Bálint (PLER), lehjobb k., Sandro Zahle (Magdeburg). Fiú serdülő B: 1. Celje, 2. MKB-MVM, 3. Magdeburg. Legjobb j.: Gregor Ocvirk (Celje), legjobb k.: Blázsovics Norbert (Veszprém). Fiú ifjúsági A: 1. Celje, 2. Balatonfüredi KSE, 3. PLER. Legjobb j.: Nemes Richárd (Füred), legjobb k.: Nuncic Klemen (Celje).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!