Kézilabda

2016.02.26. 13:40

Három füredit műtöttek

Balatonfüred (hg) - Érdekes összecsapás előtt áll a Balatonfüredi KSE a kézilabda NB I-ben. A csapat jó formában van, de átlövőjét megműtötték.

Horváth Gábor

Zdolik Bencét pénteken műtötték, a válogatott átlövő sípcsontján kellett korrekciós beavatkozást végrehajtani. (Hasonló problémája volt az utánpótlást erősítő Deák Máténak, ő is pénteken esett át az operáción. Egy másik fiatal füredi, Nemes Richárd múlt hétvégén eltört szárkapocscsontját csütörtökön rögzítették.)

A Balatonfüredi KSE az egészségügyi problémák ellenére remekül jött ki a rangadók hetéből, múlt szerdán idegenben győzte le a Csurgót és ezzel bejutott a Magyar Kupa négyes döntőjébe, vasárnap pedig a bajnoki tabella másodikját, a Tatabányát verte hazai pályán magabiztosan.

A válogatott Zdolik Bencére most hosszabb pihenő vár
Fotó: BKSE

Érdekesség, hogy a csapat szombaton (18.00) ismét a csurgóiak ideiglenes otthonában, Nagyatádon szerepel. A Somogy megyeiek a bajnoki meccsen bizonyosan vissza akarnak vágni. - Csapatunk nagy dicséretet érdemel, hiszen koncentrált, jó játékkal két bravúrt is aratott. Zdolik hiányozni fog, de most több időnk volt készülni és lendületben is vagyunk. A csurgóiak biztosan nagyon motiváltak lesznek, viszont mi is nyerni akarunk - fogalmazott Csoknyai István vezetőedző, aki a kupasorsolással (a BKSE a Veszprémmel játszik elődöntőt) kapcsolatban megjegyezte: álmodozni lehet, de nincs sok esély a fináléba kerülésre. - A realitás az, hogy a harmadik helyért játszunk a Mezőkövesddel, ott fontos, hogy nyerjünk - fogalmazott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!