Kézilabda

2016.12.03. 19:01

BKSE II: Most a NEKA volt a jobb

Balatonfüred – Huszonnégy óra alatt második találkozóját vívta az ifistákra épülő Balatonfüredi KSE II NB I/B-s csapat, s ez túl sok volt a fiataloknak.

B. Virág Rita

NEKA-BKSE U23

31:25 (19:13)
Balatonboglár, 200 néző. V.: Buza, Cseszregi. BKSE U23: ANDÓ - Vágner 1, Máthé 2 (1), Horváth 2, NEMES 8, Varga, SZILÁGYI 5. Csere: Rózsavölgyi (kapus), Orbán B. 1, Sárosi 1, Vékony, Németh A. 1, Déber 4, Kis, Vajda, Szűcs. Edző: Kárpáti Krisztián.
Kiállítások: 4, ill. 6 perc.
Hétméteresek: 6/6, ill. 1/1.

A BKSE U23 csütörtökön még Tatabányán vitézkedett az NB I-es junior bajnokságban, majd másnap az NB I/B-ben a NEKA-hoz utazott. Sajnos sok babér nem termett a füredi fiúknak.

Kárpáti Krisztián: - Az első tíz percben jól tartottuk magunkat az alaposan felspannolt hazai csapat ellen, majd a saját technikai hibainkkal megkönnyítettük a NEKA dolgát. A félidő második felére beállt egy 5-6 gólos különbség, amit egy öt perces rövidzárlattal szedtünk össze.
Sajnos a második játékrészben sem sikerült a megbeszélteket végrehajtani, így nem volt reális esély a pontszerzésre. A tegnapi ifi meccs fáradalmait magunkkal hordoztuk az egész meccs során, de az NB I ből visszajátszókat dicséret illeti. Nemes és Szilágyi vezére volt a csapatnak, nagyszerű hozzáállással játszották végig a meccset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!