Kosárlabda

2012.11.29. 14:01

Fontos állomás

Veszprém - Úgy tűnik, idén meglehetősen hullámzó teljesítményre képes a Veszprém Egyetem SC NB I/B-s kosárlabdacsapata.

Novothny Ottó

Erre tökéletesen jó példa legutóbbi két mérkőzésének eredménye: vereség a Pécstől, majd győzelem a Vasas ellen idegenben. 

Péntek este (kezdés: 18.30) a TF együttese lesz a bakonyiak riválisa. - Természetesen a lehető legjobbkor jött a Vasas elleni siker - mondta Kovács Nándor, a Veszprém Egyetem SC mestere. 





A veszprémi kosárlabdázók (képünkön Kováts Viktor) ma este egy gyors, fiatal együttes ellen lépnek pályára (Fotó: Gáspár Gábor)



- Fontos pillanat volt, ám sajnos gondjaink tovább szaporodtak. Az eddigi sérültek mellé Antal Szabolcs is kivált a sorból. - Pedig a mai meccset is hozni kellene. - Ez egyértelmű, a célunk nem lehet más. Ráadásul a TF ellen nehéz játszani, mert gyors, fiatal csapat, amely valószínűleg majd egész pályán letámad bennünket. Az biztos, hogy amennyiben a Vasassal szemben mutatott akarattal játszunk, akkor legyőzhetjük a budapestieket. Változatlanul óriási szükségünk van a pontokra, ennek megfelelően próbálunk küzdeni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!