Veol podcast

2023.05.23. 20:00

Rekordszámú résztvevővel valósult meg a veszprémi Civil Nap

Sok más mellett az elmaradhatatlan halászléfőző versennyel, a helyi civil szervezetek bemutatkozásával, színpadi műsorokkal, a Lásho Lecsó, a Rulett és a Honeybeast zenekar fellépésével 16. alkalommal rendezték meg Veszprémben a Civil Napot.

Komaniczki Zoltán

Varga Endrével beszélgettünk a Civil Nap kapcsán

Idén a kiemelkedő tevékenysége elismeréseként a veszprémi székhelyű DNIPRO Országos Ukrán Kulturális Egyesület kapta meg az önkormányzat Pro Civitate díját; a Pro Meritis emlékérmet példaértékű társadalmi munkája elismeréseként Sulmánné Leia Margit érdemelte ki. 

Az esemény ezúttal a veszprémi Civil Ház, a Veszprém Megyei Civil Hálózatért Közhasznú Egyesület fenntartásában működő Veszprém Vármegyei Civil közösségi Szolgáltató Központ projektjének keretében valósult meg; Varga Endre, az egyesület elnöke, a Civil Ház vezetője a veol.hu-nak elmondta: nagy segítséget jelentett a rendezésben a város önkormányzatának és az EKF programnak a támogatása;  meggyőződése, hogy az eddigi eredmények elérésénél többre hivatott a veszprémi civil szektor, de ehhez több együttműködésre és hatékonyabb kommunikációra van szükség.

Az eseménnyel kapcsolatban Varga Endrével Komaniczki Zoltán beszélgetett. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!