Külföld

2009.04.28. 10:15

A mozikra is hatással van a sertésinfluenza járvány

Mexikó - Elhalasztották Farkas, a mutáns szuperhős bemutatkozását a mexikói mozikban, mert az influenzajárvány terjedésének megfékezésére többek között a nagy moziláncok is bezárták kapuikat a fővárosban.

nincs nev

Az X-Men kezdetek: Farkas című akciófilm csütörtökön nyitotta volna meg Mexikóban a nagy nyári moziszezont. A produkciót gyártó hollywoodi filmstúdió, a 20th Century Fox szóvivője azonban hétfőn bejelentette, hogy a Hugh Jackman főszereplésével készült film bemutatóját néhány héttel későbbre tolják a Mexikóban már százötven ember halálát okozó influenzajárvány miatt. 

Május második hétvégéjén a Star Trek legénységével az Enterprise startja van előjegyezve a közép-amerikai országban, ám arról egyelőre nincs hír, hogy a sci-fit forgalmazó Paramount Pictures változtatni kíván-e a bemutató dátumán. 

Farkas sztorija Mexikón kívül a világ számos országában debütál a hét végén. A magyar nézők csütörtöktől találkozhatnak vele a mozikban. 
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!