Külföld

2009.11.04. 00:02

BL - Herczeg továbbra sem mond le a pontszerzésről

Firenze, Budapest - Továbbra is bízik a pontszerzésben Herczeg András, a Bajnokok Ligájában szereplő Debrecen labdarúgócsapatának klubmenedzsere. A hajdúságiaknak erre legközelebb szerdán, a Fiorentina otthonában lesz lehetőségük.

MTI

"Két hete nagyszerű mérkőzést játszottunk a Fiorentinával, remélem, erre újra képesek leszünk" - nyilatkozta keddi sajtótájékoztatóján Herczeg. "A játékosaim elszántak, túltették magukat a bajnoki kudarcokon, ezért úgy érzem, ha nem követünk el komoly hibákat, akkor ismét szoros mérkőzést tudunk játszani. Természetesen továbbra is bízom a pontszerzésben.
   
Herczeg egy újságírói kérdésre azt mondta: igaz, hogy az előző bajnoki fordulóban hazai környezetben vereséget szenvedtek egy másik lila csapattól, azaz az Újpesttől, de reméli, a szerdai összecsapás végére megkedveli ezt a színt.
   
A két héttel ezelőtti budapesti mérkőzésen eredményes Czvitkovics Péter szerint rendkívül nehéz dolga lesz a magyar csapatnak, főként azért, mert a Fiorentina egy győzelemmel hatalmas lépést tehet a továbbjutás felé.
   
"Remélem, olyan jó meccset tudunk játszani, mint a Puskás Ferenc Stadionban. Csak akkor van esélyünk a pontszerzésre, ha mindenki száztíz százalékot teljesít" - mondta Czvitkovics.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!