Külföld

2016.11.09. 10:17

Elképesztő: Megfiatalodott a nagymama!

Amióta gyümölcsöket és zöldségeket eszik, 20 évet fiatalodott a 46 éves nagymama - írta a kisalfold.hu.

"Én vagyok a női Benjamin Button" – így vélekedik magáról Belinda White, aki radikális életmódváltáson mellett döntött az elmúlt években. Jógaoktatónak készült, ezért cserélte egészségesebb dolgokra a hűtője tartalmát. Végül áttért a vegán étrendre, kizárólag gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt - írja a Mirror.

Azt mondja, a közérzete is sokkal jobb, mióta állati eredetű táplálékot kiiktatott az étrendjéből, a vérképe is javult, valamint gyógyszereket sem kell már szednie. A bőre sokkal rugalmasabb, a súlyából pedig 12 kiló felesleget tudott leadni- írj a kisalfold.hu.

Alex Cousins / SWNS.com

Élettársát és két kisebb gyermeküket is sikerült rábeszélnie a vegán étkezésre, ami jógával kombinálva úgy tűnik, visszafelé forgatja az idő kerekét. Belinda White úgy érzi, megfiatalodott.

"Majdnem olyan, mintha visszakaptam volna a fiatalságomat. Úgy érzem, mintha visszafelé haladna az idő. Úgy nézek ki, mint egy 28 éves, pedig már 46 vagyok" - mondta a Mirrornak Belinda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!