Kultúra

2010.09.22. 11:16

Pizzát vagy cipőt is vehetnek a színházbérlettel

Étteremben, cipőboltban vagy akár cukrászdában is levásárolhatóak a mátészalkai Városi Művelődési Központban a 2010/2011-es színházi évadra megváltott bérletek - olvasható az intézmény honlapján.

MTI

A szatmári városban kilencezer forint ellenében válthatnak felnőtt színházi bérletet az érdeklődők, amely nem csak az évad hat színházi előadásának megtekintését teszi lehetővé, hanem egy hasonló értékű kupont is magában foglal. Utóbbi teljesen levásárolható vagy annak összegéért valamilyen szolgáltatást vehető igénybe.
   
A megváltott bérletekkel járó kedvezmények több helyi cukrászdában, pizzériában, cipőboltban válthatóak be bizonyos összeghatárig, de emellett például uszodai szolgáltatást is igénybe vehetnek a kultúrát ilyen módon támogatni szándékozók.
   
A mátészalkai teátrum idei évadában olyan darabokat láthat a közönség, mint a kassai Thália Színház által színpadra állított Valahol Európában című musicalt, Moliére Dandin, avagy a megcsúfolt férj és a Scapin furfangjai című komédiáit vagy Kálmán Imre Marica grófnő című nagyoperettjét. A műsoron emellett Wass Albert drámája, A funtineli boszorkány és Ion Luca Caragiale Zűrzavaros éjszaka című vígjátéka szerepel. A tini bérletet váltók A padlás című darabot, valamint Erich Kästner Emil és a detektívek című krimijátékát tekinthetik meg.
   
A kicsiket a Csizmás kandúr, a Rettenetes Röfi, a Diótörő című mesejátékokkal és a Talán Teátrum Állati jó dalfesztivál címet viselő előadásával várja a mátészalkai színtársulat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!