Kultúra

2011.09.16. 06:54

Dumaszínház: Kőhalmi és Benk lép fel

Veszprém - Kőhalmi Zoltán és Benk Dénes szórakoztatja a közönséget jövő kedden este a Városi Művelődési Központban.

Németh F. Bernadett

A két népszerű stand up-os szeptember 20-án 19 órakor lép színpadra. Kőhalmi Zoltán vidéken nőtt fel, egy panellakótelepen, a legrosszabb kombinációban. Mindig is humorista akart lenni, de környezete ezt nem érzékelte. Gimnazistaként is már írogatott, többnyire az asztalfióknak. Az egyetem mellett tovább élt ennek a kedvtelésnek és 1998-ban szerzőként Humorfesztivált nyert. 


A Dumaszínház indulásakor ő is színpadra állt és azóta sikert arat országszerte és külföldön is.  A boldog, immár háromgyerekes családapának van még egy érdekes - ám kevéssé közismert - munkája: ő vezeti azt a csapatot, amely hétről-hétre megalkotja a HVG címlapjait.

Az este másik „dumagépe” Benk Dénes, a dumaszínház ifjú humoristája, aki Kőhalmi mellett szintén állandó fellépője a Showder Klubnak. Az előadásra belépőjegyek a helyszínen vásárolhatók, Napló előfizetők kedvezményes áron, a Napló ügyfélszolgálatán válthatják meg jegyeiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!