Kultúra

2011.09.21. 16:54

Nagy dumások

Veszprém - Az ideális apuka és anyuka kedvence, vagyis Kőhalmi Zoltán, illetve Benk Dénes humoristák vendégeskedtek a Városi Művelődési Központban.

B. Virág Rita

A Dumaszínház, vagyis a magyar stand up comedyseket egy csokorba gyűjtő teátrum két kiválósága, Kőhalmi Zoltán és Benk Dénes közel másfél órás műsort adott a VMK-ban. A fellépők húsz perces váltásban kétszer-kétszer kerültek színpadra.

A fiatal Benk kezdte a poéngyártást, aki kissé nehezen lendült bele. A jászárokszállási fiú leginkább szülőfalujában szerzett tapasztalatairól, mindennapjairól, barátairól beszélt, a sógoráról, aki feltételezése szerint csak mondja, hogy Londonban dolgozik és inkább postán pénzt küld, mert nem akar a család négy nőtagjával együttélni.

Kőhalmi Zoltán - feltételezem, nemcsak nekem a személyes kedvencem - már a megjelenésekor óriási tapsot kapott. A nevetettető az intelligens humor jeles képviselője  üdítő volt hallani, hogy egyetlen káromkodást, pajzán kifejezést sem használt, azok nélkül is képes volt szórakoztatni. Többek között kategorizálta az apákat, értelmezte a magyar retro meséket és saját családi történetekkel állt elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!