Kultúra

2017.01.26. 16:31

Országos döntő a tét

Veszprém - Az I. Élő-Zene Tehetségkutató első helyezettje a fővárosban mérettetheti majd meg magát.

Piltman-Horváth Barbara

Még várják a jelentkezéseket arra a tehetségkutatóra, amit az Élő-Zene Egyesület és az Új Nemzedék Veszprémi Közösségi Tere közösen szervez, és amihez az Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ a helyszín biztosításával járul hozzá. Bármilyen stílusú, Veszprém megyében működő zenekarok jelentkezhetnek, a fődíj az országos döntőbe jutás, és akár három millió forint értékű lemezfelvétel és hangszertámogatás.

Március 1-jéig várják a zenekarok regisztrációját egy jelentkezési lap és saját szerzemény kíséretében. A szervezők kiválasztják a legjobb tizet, akik majd április 1-jén, és ez nem vicc, fognak majd megmérkőzni az Agórában négytagú szakmai zsűri, diákzsűri valamint nézők előtt.

Az első három zenekart díjazzák stúdiófelvétellel, fellépési lehetőséggel és egyéb, a zenéléssel kapcsolatos hasznos dolgokkal. Alsó és felső korhatár nincs, bárki megmérettetheti magát.A veszprémi tehetségkutatót szakmai partnerként támogatja a Peron Music Alapítvány (Tatabánya), az NKA-Cseh Tamás Program és az Öröm a zene program.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!