Laza

2009.12.18. 12:12

Jamie és a rakenroll

Újra december, s újra Rubber Puppet buli. Ahogy azt már évek óta megszokhattuk, a Veszprémet és a Kossuth utcát dalba foglaló zenekar az Expresszóban ad koncertet, amelyen minden büszke lokálpatriótának ott a helye.

Szabó Péter Dániel

Annál is inkább, mert a viharos idő ellenére is kiválóan sikerült Utcazene Fesztiválos buli után ismét kiegészül Jamie Winchesterrel. A tarfejű gitárművész ugyanis olyannyira élvezte a belvárosban celebrált koncertet, hogy örömmel mondott igent az újabb közös dzsembori ötletére.

- Hetek óta komoly próbákkal készülünk a bulira, ahol a saját nóták mellett több feldolgozást is hallhat tőlünk a közönség. Eljátsszuk Jamie Damned című dalát (amelyet Ákos Keresem az utam címmel vitt sikerre - a szerző), de az Ain't no sunshine dögös, dzsessz-verziója és Joan Osborne One of us című örökbecsű opusza is szerepel majd a programban - mondta el kérdésünkre Reider László gitáros-énekes.

A december 19-én, szombaton este esedékes bulin egyébként nemcsak a Rubber Puppet lép színpadra, a felvezetésért ugyanis a veszprémi underground szcéna méltán elismert csapata, a Barbi Gyilkosok zenekar lesz a felelős. A fennállásának tízéves jubileumát idén ünneplő banda a Reider-kommandóhoz hasonlóan szintén nem tartozik a sokat koncertező brigádok közé, ezért érdemes lesz időben érkezni, ha hallani akarjuk Németh Jánosék produkcióját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!