Veszprémben is keresik a fiatal tehetségeket

Országos autó-­motorsport-tehetségkutató programsorozatot indított Junior Gokart Challenge néven 6 és 14 év közötti gyermekek számárára a Humda Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt.

Juhász-Léhi István

Lázár László kommunikációs igazgató

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A jelentkezők profi versenygokart-szimulátorokon próbálhatják ki magukat országjáró kamionjukban augusztus 30. és október 30. között. Lázár László kommunikációs igazgatótól megtudtuk, hogy szeptember 6–10-ig a szimulátorkamionban tehetnek próbát a jelentkezők, míg az úgynevezett családi show-ra szeptember 11-én kerül sor Veszprémben.

Lázár László kommunikációs igazgató Fotó: Balogh Ákos/Napló

A szimulátoros tehetségkutató időmérésekben a legjobb időt futó versenyzők lehetőséget kapnak, hogy valódi elektromos gokartokon bizonyítsák tudásukat a hétvégéken. A családi show-t kiállítások, elő­adások színesítik, ugyanakkor az autó- és motorversenyzői dedikálások és interaktív közlekedési élményprogramok mellett a Fit4Race képességfejlesztési felkészítő tréning részleteibe is érdemes bepillantani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!