Lombard Pápa

2012.05.09. 12:33

Senkit sem kerestek átigazolás kapcsán

Pápa - Senkit sem kerestek meg hivatalosan a Lombard Pápánál a lengyelek Lovrencsics Gergő átigazolásával kapcsolatban - tudta meg lapunk a labdarúgó egyesülettől, így egyelőre nincs Lovrencsics-ügy.

Polgár Tibor

Lovrencsics Gergő, a Lombard Pápa szélvészgyors támadója a Fradinak rúgott két góljával igencsak reflektorfénybe került a napokban.
 
- A futballista neve egy lengyel játékosfigyelő-hálózat noteszében is szerepel, azonban még nagyon korai lenne konkrétumokról, egy esetleges átigazolásról beszélni - tájékoztatta lapunkat Szemán György, a pápai focicsapat klubigazgatója. Annál is inkább, hiszen a sportvezető elmondása szerint hivatalosan még senki sem jelentkezett be Lovrencsicsért. A hírek szerint a lengyel Lech Poznan érdeklődne a támadó iránt, háromszor meg is nézték már, azonban az esetleges átigazolással kapcsolatban senkivel nem vették fel a kapcsolatot.

Ugyanakkor Szemán György hozzátette, a keretben nincs olyan játékos, akit - az értéke szerinti megfelelő áron - ne lehetne kivásárolni a szerződéséből.

Lovrencsics Gergő egyébként lapunknak leszögezte, számára jelenleg a Lombard Pápa a legfontosabb, és úgy érzi, még az NB I-ben is van tennivalója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!