Lombard Pápa

2014.04.04. 11:15

Fontos mérkőzés előtt áll a pápai együttes

Lombard Pápa _Pécsi MFC bajnoki mérkőzést rendeznek szombaton 16 órától a Perutz Stadionban a labdarúgó NB I 23. fordulójában.

Napló sport

A két csapat eddig meglehetősen ellentétes formában és eredményességgel teljesít a 2014-es esztendőben.

Az idei öt bajnokijuk során a pápaiak mindössze három, ellenben a baranyaiak már nyolc pontot szereztek. Ez természetesen a tabellán elfoglalt helyezésben is tükröződik: Tóth Bálint legénysége a 12., a PMFC pedig a 7. pozícióban található.

A pápaiak (a képen elöl Kulcsár Kornél, a háttérben Tóth Bálint edző) nem kezdték jól az évet (Fotó: Penovác Károly)

Az őszi mérkőzésükön a Lombard 3:1-es győzelmet aratott a Mecsekalján azon a találkozón a 2013/2014-es kiírásban az eddigi egyik legjobb teljesítményét nyújtotta a pápai együttes. A sárga-feketék góljait Orosz és Quintero szerezték, utóbbi duplázott. Ők ma biztosan nem találnak a kapuba, hiszen a kolumbiai középpályás a télen eligazolt Pápáról, Orosz pedig részleges bokaszalag-szakadása utáni rehabilitációját tölti. A Lombard-PMFC meccsen Fábián Mihály fújja majd a sípot, segítői Márkus Tamás és L. Tóth Lajos lesznek. Az összecsapásra kilátogató szurkolóknak ezúttal érdemes szem előtt tartaniuk, hogy névre szóló jegyértékesítés történik. Ezért a torlódások, várakozás elkerülése miatt célszerű időben megvásárolni a belépőket.

Öt meccs lesz az első ligában szombaton

A szombati napon a Pápa _Pécs találkozó mellett még négy mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB I-ben. A Diósgyőri VTK a Budapest Honvéd otthonába látogat, ez a meccs 14 órakor kezdődik. Délután négy órakor tartják a Paks _MTK, 18 órai kezdettel pedig a Kecskemét _Videoton összecsapásokat. Este (20.00) lesz a Győr_ebrecen rangadó, a Kaposvár hétfőn fogadja a Mezőkövesdet.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!