Lombard Pápa

2015.01.14. 18:25

Utánpótlás-válogatott labdarúgókat igazolt a Lombard Pápa

Pápa - Fiatal labdarúgókkal erősítette meg játékoskeretét a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa csapata – tájékoztatta a Naplót Szemán György klubigazgató.

Polgár Tibor

A bakonyaljai klub szerződést kötött az NB II-es Siófoktól érkező 20 esztendős támadóval, Eisenberger Tamással, valamint a korábbi korosztályos válogatott Juhász Dániellel. A 23 éves bal oldali védő ősszel az NB III-as BKV Előrében futballozott. Emellett két kölcsönjátékossal is bővült a pápai csapat: Illés Dávid és Pongrácz Viktor az élvonalbeli pontvadászat 9. helyén telelő Győri ETO-tól érkezik a nyárig kölcsönbe a Lombardhoz.

Mindketten utánpótlás-válogatottak, Illés 20 éves támadó középpályás, aki már bemutatkozott az NB I-ben, míg Pongrácz 19 esztendős védekező középpályás – ő nemrég meghívót kapott az U-20-as világbajnokságra készülő magyar keretbe. Szemán György kérdésünkre elmondta, biztos távozók egyelőre nincsenek a klubnál, folynak a tárgyalások a keret jelenlegi tagjaival és a kiszemeltekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!