Telekom Veszprém

2014.05.31. 06:37

Final Four - Opening Party a kölni Lanxess Aréna előtt

Péntek este a férfi Bajnokok Ligája négyes döntője hivatalosan is megkezdődött a nyitó partyval.

Mosonyi József

Az aréna előtti színpadon énekesek és zenekarok melegítették be a tömeget, valamint Rob Fowler is elénekelte a Velux EHF Bajnokok Ligája hivatalos dalát a „Do It Like Us”-t. Este nyolc óra magasságában a Flensburg-Handevitt játékosai után az MKB-MVM Veszprém következett a színpadon. Nem is gondoltuk volna, hogy már ekkor ilyen sok veszprémi fanatikus itt lesz, de azt az éneklést, tapsolást, amit Nagy Laciék kaptak, felejthetetlen volt.

Az aréna előtt a piros szín dominált a veszprémi szurkolók jóvoltából


A képeken látszik, hogy a téren a piros szín alaposan dominált és a hangerőben, szurkolásban is odatették magukat a bakonyi szurkolók. A színpadi program után mentek a srácok az előcsarnokba, ahol hatalmas autogram osztás következett, még a németek is sorban álltak Nagy László és Mirsad Terzic aláírásáért. Természetesen a játékosoknak a szombati első mérkőzés a legfontosabb, ezért hamarosan visszatértek a szállodájukba pihenni.

A csapatok után ismét zenei fellépők következtek, de ez nem zavarta a pirosba öltözött szimpatizánsokat, énekeltek tisztességgel. Ha elfáradtak, némi Kölner Pils-szel javítottak hangszálaikon. Este tíz óra után egy parádés tűzijátékkal kedveskedtek a rendezők, majd fél 12-ig mentek a zenés programok. A szurkolók egymás között arról beszéltek, hogy a klub által kiadott 500 jegy ugyan egy helyre szól, de az MKB-s szimpatizánsok a mai napon legalább 1.500-an lesznek a Kiel elleni elődöntőn. Vajon hogyan tudják összpontosítani a hangerejüket, hogyan lehetne egy helyre vinni a csarnokon belül a szurkolókat, hogy minél jobb hangulatot biztosítsanak kedvenceiknek. Erre csak szombat délután kapunk választ!

Nagy tömeg fogadta a veszprémieket a szinpadon


A magyarok nagy része abban bízik, hogy a spanyol csapat szurkolói az első meccsen majd a veszprémieket bíztatja, ezt természetesen a bakonyiak viszonozni fogják a Barcelona-Flensburg második elődöntőn, ami 18 órakor kezdődik. Sterbik Árpád, a Barcelona kapusának mondását idézem: „Vasárnap Barcelona-Veszprém döntőt szeretnék!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!