van ilyen

2020.07.01. 09:02

Reese Witherspoon napját bearanyozta, hogy összekeverték egy énekesnővel

Pedig a színésznő és Carrie Underwood nem hasonlít túlságosan egymásra.

US actress Reese Witherspoon arrives for the 77th annual Golden Globe Awards on January 5, 2020, at The Beverly Hilton hotel in Beverly Hills, California. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

Bizonyára van, aki nem örülne annak, hogy összekeverik valaki mással. Főleg akkor, ha neves és elismert színésznőről beszélünk. Reese Witherspoon azonban nem az a díva típus, így őt kifejezetten mulattatta, hogy egy hölgy a countryénekesnőt, Carrie Underwoodot vélte benne felismerni – számolt be róla az Entertainment Weeklyre hivatkozva a hirado.hu.

„A nőnek üzenem, aki a parkolóban megkérdezte, hogy én vagyok-e Carrie Underwood: bearanyozta a napom” – írta ki viccesen a színésznő közösségi oldalára. Az üzenet pedig hamar eljutott magához Carrie-hez is, aki persze azonnal reagált a sztorira.

„A te napod?!?!?! Az a hölgy az egész életemet bearanyozta!” – esett túlzásokba az énekesnő, aki ezzel arra akart utalni, mennyire megtisztelő számára, hogy az Oscar-díjas színésznőt összekeverték vele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!