Merész álmok

2019.03.28. 19:00

Harry Kane: a futballkarrier után jöhet az NFL

Meglepő kijelentést tett a jövőjével kapcsolatban az angol válogatott és a Tottenham Hotspur csatára: a 25 éves játékos nem tartja elképzelhetetlennek, hogy futballpályafutása befejezése után a profi amerikaifutball-ligában (NFL) is karriert csináljon.

England forward Harry Kane during the UEFA European Championship Group A Qualifying match between England and Czech Republic at Wembley Stadium, London on Saturday 23rd March 2019. (Photo by Jon Bromley/MI News/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: Jon Bromley/MI News/NurPhoto

„Komolyan gondolom. – mondta az ESPN amerikai tv-csatornának a 25 éves labdarúgó, a tavalyi világbajnokság gólkirálya. – Ez olyasmi, amit 10-12 év múlva mindenképpen ki akarok próbálni.”

Hozzátette:

nagy sportolóként akar megmaradni az emberek emlékezetében, s nem csak futballistaként.

Kane elárulta, hogy már vannak barátai az amerikaifutballban. Az idei Super Bowl után személyesen is megismerkedett a győztes New England Patriots irányítójával, Tom Bradyvel, akivel korábban a közösségi médiában már összebarátkoztak.

„Az utunk hasonló volt – mondta arra utalva, hogy fiatalabb korukban mindkettőjükben kételkedtek. – Nem sokan gondolták, hogy ilyen jó lesz, vagy egyáltalán játszhat majd az NFL-ben, aztán ő lett minden idők egyik legjobbja.”

Borítókép: Harry Kane

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában