ennyit erről

2020.03.26. 12:55

Pelé szerint Cristiano Ronaldo a jelenlegi legjobb futballista, de őt nem előzi meg

A 79 éves legendának egy interjúban tették fel a kérdést.

Handout picture released by WEF showing Brazilian football legend Pele speaking during the opening plenary at the World Economic Forum on Latin America 2018 in Sao Paulo, Brazil, on March 14, 2018. (Photo by Benedikt VON LOEBELL / World Economic Forum (WEF) / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / WORLD ECONOMIC FORUM / BENEDIKT VON LOEBELL" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

Forrás: World Economic Forum (WEF) / AFP

Fotó: Benedikt Von Loebell

A futballtörténelem egyetlen háromszoros világbajnoka, Pelé szerint jelenleg Cristiano Ronaldo a világ legjobbja.

A 79 éves legendának a Pilhado nevű YouTube-csatornának adott interjújában tették fel a kérdést, hogy

az Európa-bajnok, ötszörös aranylabdás portugál, vagy a hatszoros győztes Lionel Messi a jobb játékos, amire azt felelte, hogy a Juventus csillagát tartja jobbnak azért, mert kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt egész karrierje során.

Pelétől azt is megkérdezték, hogy saját magát jobbnak tartja-e, amire azt mondta, hogy nem szabad elfelejteni az olyan futballistákat, mint Zico, Ronaldinho, vagy Franz Beckenbauer, ugyanakkor „nem az ő hibája, de mindegyiküknél jobb volt. Pelé csak egy van.”

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában