Olvasó

2013.06.11. 09:44

Ünnep az oviban

A Vadvirág Óvodában idén is gazdag gyermeknapi program fogadta a kicsiket és nagyokat.

Gyermekek és felnőttek is jól érezték magukat a játékbirodalomban, amit a Vadvirág Alapítvány és az óvoda dolgozói varázsoltak a helyszínre. A gyerekek légvárban ugrálhattak, pónin lovagolhattak. Tamás Gábor szülő biztosította az elektromos kisautót, amivel fiúk, lányok próbálgathatták vezetési tudományukat.

 

Lattenstein Jánosné óvodavezető-helyettes, a Vadvirág Alapítvány kuratóriumának tagja Sándor Tamás és óvodás kislánya Julcsi nagy sikerrel szórakoztatta a vendégeket szebbnél szebb dalokkal (Fotó: Vadvirág)



A családok tagjai megmérették ügyességüket a fajátékoknál, és nem ment üres kézzel haza az, aki az óvó nénikkel kézműveskedett. A rendezvényt a Black Diamond mazsorettegyüttes és Dékmárné Forgács Zsuzsa vezetésével óvodás gyermekekből álló néptánccsoport fellépése színesítette.

A zenés műsorban Poller Ágnes, Tunner Krisztina, Bertha Geor-gina óvónők közreműködése mellett egy vállalkozó szellemű apuka, Sándor Tamás és kislánya, Julcsi szórakoztatta dalaival a vendégeket. A programot megtisztelte Némedi Lajos alpolgármester úr, Halmay György, a köznevelési, ifjúsági és sportbizottság elnöke, önkormányzati képviselő, valamint dr. Mihalovics Péter miniszteri biztos, önkormányzati képviselő is. Az alpolgármester úr finom sós süteménnyel lepte meg a résztvevőket.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!