Olvasó

2013.07.04. 11:25

Pápai autós sikerek

Remek hangulatú, színvonalas autós találkozót szerveztek a közelmúltban Zalakaroson és Csopakon.

Napló

A zalakarosi autós és motoros találkozó előtt 2–3 héttel a szervezők meghirdettek egy autó-szépségversenyt az egyik közösségi portálon. Nem kellett mást tenni, mint feltölteni egy fotót a kocsiról és gyűjteni a szavazatokat. Megérkezve a találkozó helyszínére, értesítettek, hogy Opel Corsámnak köszönhetően én nyertem meg a szavazást, így különdíjban részesültem.

Fotó: Mádl Anikó

Sokan kíváncsiak voltak az autómra, a barátaimmal mi is körbejártuk a parkolót, megnéztük a szebbnél szebb járgányokat, majd beneveztem az autó-szépségversenyre. A rossz idő ellenére sok színes program várt a látogatókra, volt bikinis autómosás, autós felvonulás, driftverseny és tombola. Ezúton is köszönöm Jakabfi Dávid főszervezőnek a meghívást. Még haza sem értünk, amikor meghívtak az I. Csopaki autós találkozóra, amit barátom, Császár Attila szervezett. Ide Glózer Dalma, Domonkos Roland és Jambrik Ádám kíséretében indultam útnak. A főszervező megálmodta, hogy én leszek az első, aki megérkezik a helyszínre, ami így is lett. A találkozón az én kocsim nyerte meg a legszebb kisautó kategóriát.

Varjas Balázs, Pápa

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!