Olvasó

2014.07.27. 12:23

Nyári véradás

A Nitrokémia Véradó Egyesület, tartva a megyei vérellátóval kötött megállapodást – az évi négy alkalommal szervezendő kiszállásos véradást –, július 18-án rendezte idei harmadik véradó napját.

Diósi Péter

Az ugyanerre a napra szervezett országos véradó napon a nyári tanítási szünet és a nagy meleg ellenére is 39-en jelentek meg – közülük egy első véradó –, ami szép eredmény. A donorok megfelelő „karbantartó" kalóriapótló ellátásához elmaradhatatlan állandó és alkalmi támogatóink anyagi és más formában történő segítsége.

Ezúton is köszönjük Lajkó Frigyes és csapata, Gondán Sándor, Orosz Péter és Hegedűsné Klári vállalkozók ez irányú segítségét. Köszönet illeti a helyszín biztosításáért a Művelődési Központ és Könyvtárat (Gróf Tibor) is. Támogatásukat a jövőben is tisztelettel elfogadjuk. A következő véradásra – mely októberben lesz – továbbra is várjuk régi és leendő új vér-adóinkat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!