Olvasó

2017.01.08. 13:26

Hála és köszönet az egészségügyi dolgozóknak

Úgy gondolom, hogy e világban, amikor türelmetlenek, követelőzőek és bizalmatlanok vagyunk, nem várunk jót egymástól, nem tudunk megköszönni és hálásnak lenni, fontos, hogy merjünk - anélkül, hogy viszonzást várnánk - hálát adni azokért a „hétköznapi” angyali tettekért, amelyek szükséghelyzeteinkben megsegítenek bennünket.

Olvasó

Most a Csolnoky Ferenc Kórházban dolgozók iránti megbecsülésem jeleként írtam e pár köszönő sort. Ezúton szeretném kifejezni hálámat és köszönetemet Udvary János Attila sebész-onkológus-szülész-nőgyógyász főorvosnak, Szabadka Ödön szülész-nőgyógyász főorvosnak, valamint a szülészet-nőgyógyászati osztály minden dolgozójának, hogy, időben felismerve betegségemet, anyagi javakat nem várva, haladéktalanul, a legmagasabb színvonalon és segítőkészséggel irányítottak a kezelések során.

Köszönöm az adminisztrátoroknak és az altatóorvosoknak, Péter Máriának és munkatársainak, hogy megnyugtató módon, szakszerűn, de a laikus számára is érthetően és alaposan elmagyarázták, milyen vizsgálatot miért kell elvégezni, mi minek a következménye és milyen folyamatokon kell átesnem.

Bizton állíthatom, hogy nemcsak irányomban, hanem minden más betegtársam felé is mindenkor nagy gondossággal, diszkrécióval és szakértelemmel fordulnak. Sem én, sem más személyes ismerősöm - akik szintén nemrég voltak a kórház fekvőbetegei - nem mondhatunk semmi rosszat egyetlen dolgozó áldozatkészségére, figyelmességére.

Úgy alakult, hogy az urológiai osztályra kerültem, ahol Gécs Sándor osztályvezető főorvos és segítőkész munkatársai, az orvoslás és betegellátás legmagasabb szintjén, napszaktól függetlenül, önzetlenül mindent megtettek, hogy teljes ellátásban részesüljek és mihamarabb felépüljek.

Folyamatos jelenlétükkel, odafigyelésükkel, törődésükkel, vidámságukkal, türelmükkel megkönnyítették a szenvedés óráit. Tanúságot tettek az irgalmas szeretet gyógyító erejéről. Úgy érzem és biztosan tudom, hogy ezért a Jóisten megáldja őket, valamint hozzátartozóikat és a bennük bízókat minden kegyelemmel, jó egészséggel, idővel, hogy ők is tudjanak pihenni és felüdülni.

Arra biztatom betegtársaimat, hogy merjék kifejezni köszönetüket irányukba, mert nekik is szükségük van megtapasztalni, hogy rájuk is figyelnek, ők is szeretve vannak.

Áldd meg, Uram, az orvosokat, ápolókat és kórházi dolgozókat!

Csomay Mária

Veszprém

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!