Olvasó

2017.06.28. 10:26

Parádfürdői jutalomtáborban járt az osztályunk

A Báthory István Általános Iskola 6.c osztálya mint a Boldog Iskola cím büszke viselője már második éve aktív résztvevője a boldogságprogramnak.

Olvasó

Éves munkánk elismeréseként júniusban meghívást kaptunk az idén Parádfürdőn megrendezésre került négynapos Jobb Veled a Világ! jutalomtáborba.

Nagy elismerés volt ez számunkra, rajunk kívül csak Pápa, Oroszlány, Tokaj és a határon túlról Sepsiszentgyörgy és Nagyszalonta egy-egy osztálya vehetett részt a tábori rendezvényeken.

A szervezők több mint 120 gyerek számára biztosítottak teljes ellátást és minden napra gazdag programokat.

Hosszú utazás után izgatottan és várakozással telve érkeztünk Parádra. A négy nap alatt szórakoztató csapatépítő játékokat játszottunk, 12 kilométeres túrát tettünk meg az Ilona- vízeséshez, nagyon izgalmas éjszakai kincskeresést, kirándulásokat, filmvetítéseket és sportversenyeket rendeztek számunkra.

A tábor zárórendezvényén a különböző korosztályú osztályok színvonalas bemutatkozó műsorai után  Bagdi Bella, az alapítvány vezetője adott nagyon vidám, jó hangulatú koncertet a gyerekeknek, amelyet karaokeparti és diszkó követett.

A négy nap alatt barátságok szövődtek a különböző iskolákból érkező gyerekek között, élményekkel tele annak reményével indultunk haza, hogy jövőre ismét találkozunk.

Nagyon jól éreztük magunkat, köszönet mindenkinek, aki lehetővé tette nekünk, hogy itt lehessünk!

Fábiánné Morvai Dóra,
Veszprém, Báthory Iskola

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!