Otthon

2013.09.02. 15:25

Olvasóink receptjeit várjuk újra

Terveink szerint november végén jelenik meg a legjobb karácsonyi ételek receptgyűjteménye.

Varga Ibolya

Olvasóink közreműködé-sével nemsokára megjelenik a lapunkat is kiadó Pannon Lapok Társasága tizedik szakácskönyve, melybe a karácsonyi ételek leírását várjuk. Szeretnénk minden finomság receptjét közölni, melyek az ünnepi asztalra kerülhetnek. Így várjuk előételek, levesek, főételek, édes és sós sütemények és egyéb jellemző karácsonyi fogások leírását. Ezeknek a recepteknek külön varázsuk, hogy gyakran nemzedékek óta fogyasztják őket, és mi magunk is biztosan elkészíthetjük őket, nem kellenek hozzá különleges anyagok és kevésbé ismert eljárások.

A recepteket szeptember 18-ig várjuk e-mailben a [email protected], levélben a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft., marketingosztály, 8200 Veszprém, Házgyári út 12. címre. Kérjük, a borítékra írják rá: Receptverseny. A beküldők között szeptember 23-án kisorsolunk két darab kétszemélyes wellness- hétvégére szóló utalványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!