Pápa

2013.03.28. 14:18

Ismét találkozunk az olvasóinkkal

Fórumsorozatunk idei harmadik állomását szervezzük április 4-re, hogy találkozzunk a megyeszékhelytől távolabb élő olvasóinkkal.

Kíváncsiak vagyunk a vaszariak örömeire, eredményeire, kívánságaira, hogy azokat megyénk olvasóinak is bemutathassuk. A felvetett problémáknak utánajárunk, segítünk megoldást találni az ott élőknek és az önkormányzatnak. A Lakóhelyünk című fórumsorozat következő állomása a vaszari polgármesteri hivatalban lesz április 4-jén, csütörtökön 17 órától.

A Napló pénteki lapszámában összeállítás jelenik meg a településről, a vaszariak életéről, a fejlesztésekről, a tervekről. A fórumról is a pénteki lapszámban tudósítunk, az ott elhangzott felvetésekre pedig a következő számainkban visszatérünk. Örömmel fogadjuk a vaszariak felvetéseit minden megoldásra váró elképzeléssel kapcsolatban. Mondják el, hogy mire büszkék településükön, illetve mi az, amit kérnek, megoldásra javasolnak. Szívesen vesszük a vaszariak Naplóval kapcsolatos észrevételeit is és azt, hogy miről olvasnának bővebben lapunkban. Találkozzunk április 4-én 17 órakor a vaszari Napló-fórumon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!