Pápa

2013.07.08. 09:50

Fülbemászó Fő téri dallamok

A megújult tér rendszeres szombati programjai közt az elmúlt hétvégén Pápa fúvós zenekara adott koncertet. A zenészek a repertoárból válogatva a megszokott nagy sikert aratták a műértő, az alkalomra verbuválódott közönség körében.

Nagy Imre

Mi kell egy kellemes szombat esti kikapcsolódáshoz? Jó zene, ami ellazít, élvezhető, fogyasztható, no meg kellemes környezet. Mindkettő adott volt a nagytemplom és a Plébánia-sor sarkán rendezett profi előadáson.

Horváth Adrián karnagy és a fúvósok jó hangulatú koncertet adtak szombaton a Fő téren (Fotó: Nagy Imre)

- A mai koncertünknek a Frissítő dallamok címet adtuk, műsorunk a Fő téri pályázat keretében valósul meg. Szeretnénk hozzájárulni a tér benépesítéséhez, így a nyár folyamán két koncertet vállaltunk. Ma - ízelítőként - a zenekar repertoárjából válogattunk, Kicsit könnyedebb, latinos dallamok, néhány magyar szerzeménnyel fűszerezve, ezzel szórakoztatjuk a közönséget, igyekszünk egy kis színt vinni a nyári estébe  A nehezebb falatokat a nyárbúcsúztató koncertünkre tartogatjuk - mondta mosolyogva Mógor-Schmidt Katalin, a Pápai Fúvósok Egyesülete elnöke, aki természetesen maga is játszik a zenekarban.

A fülbemászó dallamokat Horváth Adrián karnagy vezényletével mintegy háromnegyed órán át hallgathatta a közönség. A tér következő attrakciója július 13-án, szombaton délután öt órakor kezdődik, dalos találkozóra és mesterségek bemutatójára várják az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!