Pápa

2014.05.29. 10:37

''Biztonságos közlekedés gyermekszemmel'' díjkiosztó Pápán

A Pápai Rendőrkapitányság 2014. május 28-án tartotta az Országos Balesetmegelőzési Bizottság által meghirdetett „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” elnevezésű rajzpályázat városi fordulójának ünnepélyes eredményhirdetését.

A Pápai Járás nyolc általános iskolája és tíz óvodája vett részt a pályázaton. A beérkezett 134 pályaműből Fekete Gábor, a pápai Türr István Gimnázium rajztanára választotta ki kategóriánként azt az öt-öt műalkotást, amelyek a Pápai Rendőrkapitányságot képviselték a Veszprém megyei megmérettetésen. A beküldött munkák közül 7 az országos versenyen is helyet kapott. Az óvodás, valamint az alsó és felső tagozatos kategóriákban beküldött három-három legszebb rajz készítőit a Pápai Városi Baleset-megelőzési Bizottság 2014. május 28-án tárgyjutalomban részesítette. A díjakat köszöntőjét követően Szappan Csaba r. alezredes a Pápai Rendőrkapitányság vezetője adta át.

Fotó: VMRFK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!