Pápa

2014.12.08. 19:20

Zséda Pápát népszerűsíti

Pápa - Szülővárosa, a 800. évfordulóját ünneplő Pápa áll Zsédenyi Adrienn énekesnő immár negyedik, 2015-ös kalendáriumának középpontjában, melynek az Esterházy-kastélyban tartották a díszbemutatóját.

Polgár Tibor

A Zséda 2015 – Álmok, utak, otthon című kalendárium a művésznő szerint minden eddiginél őszintébb, személyesebb. Benne nagy múltú pápai épületekkel, városrészekkel, az énekesnő gyermekkori emlékeivel, családi hagyományaival, bensőséges gondolataival találkozhat az olvasó.

Zséda kalendáriumát forgatva az olvasó programajánlatokkal, receptekkel, illetve szépségápolási, egészségmegőrző és divattippekkel is gazdagodhat. Mindezt a Zsédával készült, Pápa szépségeit és értékeit felvillantó exkluzív fotósorozat fűszerezi.

Zsédenyi Adrienn dedikálásra is szakított időt a bemutatón. Fotó: Polgár Tibor

Zsédenyi Adrienn az Esterházy-kastély Nádor termében tartott díszbemutatón elárulta, régóta dédelgetett álma vált valóra azzal, hogy a saját szemén keresztül mutathatja be szülővárosát az új kalendáriuma segítségével, és ehhez remek alkalomnak bizonyult a település 800 éves jubileuma. Mint mondta, nem titkolt célja, hogy a kiadvánnyal Pápát népszerűsítse, melynek nagy örömmel látja a folyamatos fejlődését, szépülését. Hozzáfűzte, családjával gyakran hazalátogatnak, és rendkívül fontosnak tartja, hogy évente legalább egy alkalommal találkozzon pápai közönségével is, hiszen mindig hatalmas szeretet árad felé ezeken az alkalmakon. – Sokszor elmondtam már, de nem győzőm elégszer hangsúlyozni, hogy mindig tiszteltem a gyökereimet. Büszke vagyok rá, hogy innen indultam – fogalmazott Zsédenyi Adrienn.

Az impozáns kötet bemutatójának végén Zséda elénekelt három dalt, köztük a legújabb, Hány percet élsz? című slágerét, majd pedig dedikálásra is szakított időt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!