Pápa

2015.11.11. 20:04

Versenyek és edzőterem-fejlesztés a Patent Griff SE-nél

Pápa – Rendszeres résztvevői a különféle küzdősportversenyeknek, megmérettetéseknek a Patent Griff SE tagjai, ezért is van nagy jelentősége az edzőtermeikben elvégzett fejlesztésnek.

Polgár Tibor

Az egyesület ökölvívó-szakosztályának sportolói legutóbb Székesfehérváron tét nélküli, versenyszituációkat modellező szemináriumszerű meccseken léptek kötelek közé. Ez követően a Judo a Pápai Sportért Alapítvány felajánlásának jóvoltából felújították egyre jobban felszerelt edzőtermeik padlózatát: az ajándékba kapott szőnyegeknek köszönhetően még biztonságosabban készülhetnek a bokszolók. Bolla Péter edzőtől megtudtuk, hamarosan újabb edzőtermük újul meg.

Közben természetesen a versenyektől sem maradnak távol, a karateszakosztály hét versenyzője legutóbb a Magyar Karate Szövetség utánpótlás-bajnokságán szerepelt. – Hosszú és eredményes felkészülés van mögöttünk, úgy gondolom, ezt alátámasztják az elért eredmények is. A mintegy 400 résztvevőt felvonultató Bushido Kupán hét versenyzőnk közül Major Bence arany-, Szigeti Panna és Bóka Viktória ezüst-, míg Cheyenne Dokter, Benkő Ármin és Tamás Benedek bronzérmet szerzett. Nagyon elégedett vagyok a szereplésükkel – fogalmazott Bolla Péter.

Az edző hozzátette, felkérésre Ugodon is új csoportot indítottak. Mint mondta, a nyitóedzésen közel 30–35-en vettek részt, közülük 15-en jelezték, hogy szeretnének csatlakozni az egyesülethez. A karatékák következő megmérettetése november 14-én Tarjánban lesz, ahol utánpótlás-bajnokságot rendeznek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!