Pápa

2016.06.09. 18:40

Nagy tapsot kaptak a táncosok - Telt ház kísérte figyelemmel az évadzáró gálaműsort a színházteremben

Pápa - Nagyszabású évadzáró táncgálát rendezett a Rebel-Lion Táncsport Egyesület, valamint az Allegro Alapfokú Művészeti Iskola moderntánc-tagozata.

Molnár Tímea

Az eseményre zsúfolásig megtelt a Jókai Mór Művelődési és Szabadidőközpont színház-terme.

A jazztánctól a hiphopig, a diszkótól a rock and rollig számos táncműfajban léptek színpadra a táncosok a bemutatón. Ahogyan a táncok, úgy a részt vevő korosztályok skálája is széles volt: óvodások, általános és középiskolások, felnőttek, sőt, a táncolni tanuló gyerekek szüleiből alakult csoport is megmutatta tudását a szépszámú közönségnek.

A részt vevő korosztályok skálája is széles volt: óvodások, általános és középiskolások, valamint felnőttek egyaránt színpadra léptek
Fotó: Rebel-Lion TSE

A meglévő koreográfiák mellé újakkal is készültek a táncosok, a publikum magas színvonalú produkcióknak tapsolhatott. A gálán a vendégek, a Dé-Mol Színjátszó Társulat, valamint az Allegro Alapfokú Művészeti Iskola zenésznövendékei is szerepet kaptak. Kocsis Attila, a Rebel-Lion TSE edzője elmondta: pihenés nincs, hamarosan újabb verseny vár tanítványaira, majd a játékfesztiválon egyórás, önálló műsorral mutatkoznak be, nyáron pedig falunapok sokaságán lépnek fel.

Címkék#táncgála

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!