HIRDETÉS

2018.04.27. 18:35

Most barnulási tanácsokért kerestük fel kedvenc szolinkat... (x)

…és nem is távoztunk üres kézzel. Talán emlékeznek a kedves olvasók, amikor ősszel a veszprémi VitaminD szolit látogattuk meg és számoltunk be a kellemes meglepetésről, amit ez a merőben új és modern szolárium és kávézó okozott.

Nos, azoknak, akik erről a cikkről lemaradtak elárulom, hogy egy olyan jó kis szolit találtam Veszprémben, ahol a vendégek tiszta és modern környezetben, udvarias kiszolgálás és a legmodernebb technológia nyújtotta egészséges és biztonságos napozás segítségével öltöztethetik magukat napbarnított barna színbe, emellett kávézhatnak, fagyizhatnak a várakozás alatt – vagy csak úgy...

Bizonyára többen is vagytok, kedves Veol-olvasók, akik már ismeritek és próbáltátok a VitaminD Solarium & Coffee-t, amely Veszprémben, az Egyetem u. 14, a 10 emeletes alatt, az egyetemi központi kollégium mellett található. De én sem csak a levegőbe beszélek, magam is jártam a VitaminD szoliban több alkalommal is, így aztán a saját tapasztalataimról is szeretnék mesélni.

Nos, engem hosszú évek után két dolog csalt el ebbe a szoláriumba: az egyik az állandó tisztaság, amivel itt találkozom, a másik pedig a biztonságos és egészséges szoláriumozás lehetősége. Az üzlet tiszta és szép, s nagyon tetszik a fiatalos, letisztult berendezés és dizájn. De ami ennél is fontosabb: jó érzés végre olyan szolit találni, ahol a csöveket az előírás szerint cserélik, ahol a minőség ez elsődleges szempont, ahol nem tudsz megégni – csak barnulni. Egészségesen, fokozatosan, biztonságosan.

Lilla volt a segítőnk első alkalommal, amikor beléptünk az üzletbe. Nekem, aki eddig csak ritkán szoliztam, nagyon tetszett, hogy Lilla jól képzett, ismeri a gépeket és a csöveket, odafigyel a vendég bőrére. Miután részletesen bemutatta a gépeket és elmondta a szolizás folyamatát, a szoláriumkrémek hasznosságát (hidratál – véd – gyorsabb vele a barnulás) összességében megnyugtató érzéssel döntöttem a fekvő szoli mellett.

Lilla arra is felhívta a figyelmemet, hogy ne várjam azt, hogy miután kijövök, a 12 perces szoli után csokibarna leszek. Ez lehetetlen és nem is lenne egészséges. A barnulás egy folyamat, ami ma elkezdődött, és ha rendszeresen – heti két-három alkalommal 12-14 percet szolizok – akkor egészséges, szép, napbarnított bőröm lesz. Ma pihenni volt kedvem ezért döntöttem a fekvő gép mellett, ami minden mai technológiával felszerelt, így van benne klíma, testpermet, 3D hanghatás, arcbarnító, vállbarnító… és legfontosabb egy kis chip – a gép agya. Ez a chip szabályozza, hogy a szoli minden percben ugyanazt a teljesítményt nyújtsa. Nem kell tehát attól tartani, hogy a csőcserét követően megégünk, vagy épp a lejárat előtt már nem fognak a csövek. Ez a technológia biztosítja, hogy a barnulási eredmény az első perctől az utolsóig ugyanolyan jó legyen – hiszen mindig ugyanannyit is fizetünk érte, nem?

Csábító volt az álló gép is, ami amellett, hogy barnít, még fogyaszt is. Felszereltség ugyanis a talpába épített „flabelos” vagy rezgőtalp, aminek használata 10 perc alatt 20.000 lépésnek felel meg. A rezgőtalp edzi a lábak, a has és a hát izomzatát, hatékony a narancsbőr ellen is. Gyorsítja a kalória felhasználást és megelőzi a cellulitiszt.

Nem is beszélve a kollagéncsövekkel vegyített Beauty Angel bőrfiatalító szoláriumról, amiben amellett, hogy barnulhatok, még a bőröm is feszesedik… ez kezd sok lenni a jóból, úgy tűnik minden gépet ki fogok próbálni ☺

Amikor második alkalommal mentem, Dominika fogadott és én már rutinosan a kollagénes gépbe kértem tőle a barnulást és a bőrfiatalítást. Mosolygott és kedvesen adta a kis csomagot: benne a kellemesen meleg, nedves és aromával átitatott törölközővel, a szemvédővel és egy meglepetés kis cukorkával. Az üzletben kellemes zene szólt – minden adott a napi megérdemelt nyugihoz.

Mások is voltak az üzletben, és amíg várakoztak, kávéztak és beszélgettek, hiszen a VitaminD nemcsak szolárium, hanem egyben egy kis „pihenőpont” is. Finom kávé is kapható, tartósítószer mentes natúrlevek és a tavasz beköszöntével már Carte d’Or gombócos fagyi is.

Ha pedig valaki a Forever Living vagy a Polar sportórák termékeit keresi, szintén jó helyen jár az Egyetem utca 14-ben, hiszen az üzlet „lelőhelye” ezeknek a termékeknek is. Ezekről és egyéb hasznos információkról is az üzlet honlapján olvashattok részletesen. /www.vitamindsolarium.hu/

Összességében elmondhatom, hogy nagyon kellemesen éreztem magam, valahányszor a VitaminD szoliban jártam. Nagyon szimpatikus, hogy ez az üzlet valóban a vendégek kényelmét és a minőséget helyezi előtérbe amellett, hogy árban ugyanott van, ahol a többi szoli. A parkolás ingyenes az üzlet előtt és már nemcsak készpénzzel, hanem bankkártyával is lehet fizetni. Különböző (egy teljes évig érvényes) bérlet-lehetőségekkel, sőt, már ajándékutalványokkal is várják a vendégeket, hamarosan pedig a Szép Kártya is használható lesz náluk.

Ha kíváncsiak vagytok a VitaminD-vel kapcsolatos legfrissebb hírekre, kövessétek a Facebookon és az Instagramon is!

És még valami, kedves Veol-olvasók: ne búsuljatok, ha nem veszprémiként olvassátok ezt a bejegyzést, hiszen Balatonfüreden, a Köztársaság u. 14-ben is található egy ugyanilyen üzlet.

VitaminD Solarium & Coffee

Veszprém, Egyetem u. 14.

Balatonfüred, Köztársaság u. 14.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában