hirdetés

2020.03.25. 07:33

A masszázs pisztolyokkal eljött a masszírozás legújabb korszaka

Egy fárasztó, rohanással és stresszel teli nap után jóleső érzés haza érkezni, és megpihenni egy kicsit.

Mindenkinek mást jelent a lazítás, van, aki a konyhában tud kikapcsolódni, van olyan, aki egy jó könyv mellett múlatja szívesen a szabad idejét, és olyan is akad, aki a televízió előtt piheni ki a nap fáradalmait. Abban bizonyára egyet ért mindenki, hogy egy kellemes masszázs sokat segíthet abban, hogy eltudjunk lazulni, és egy kicsit felfrissítsük a fáradt izmainkat. Nem mindenki van azonban olyan szerencsés helyzetben, hogy van otthon neki egy olyan személy, aki szívesen megnyomkodja kicsit a fájó és fáradt testrészeit, idegen masszőrhöz pedig sokan nem szívesen mennek el. Szerencsére már létezik megoldás arra, hogy akár magunkat is kényeztessük egy kicsit egy jó masszázzsal, melyhez nem is lesz másra szükségünk, csak egy forradalmian újnak számító eszközre!

Nem csak lazítás képpen lehet szükségünk masszírozásra. Egész biztos sokaknak ismerős a nap elején vagy épp a nap végén jelentkező fájdalom a vállakban vagy a hátunkban, esetleg a derekunkban. Ezeknek a mozgásszervi panaszoknak sok oka lehet. Van, hogy a sok ülőmunka, vagy épp a nehéz tárgyak emelgetése okozza a tüneteket, de sokszor sajnos elég lehet csak egy rossz mozdulat, és máris jelentkezik az éles fájdalom. A csoda masina, ami segíthet izomfájdalom esetén, nem más, mint a masszázs pisztoly, mely egyre nagyobb őrületnek kezd számítani szerte a világon. Nem kell megijedni, ha még nem hallottak róla, mi most egy kicsit be fogjuk mutatni ez a szerkentyűt. Ami biztos, hogy ez az egészen érdekes eszköz már megtalálható a Ballvin webáruházában: és az is biztos, hogy még saját magát is megmasszírozhatja az ember, hála a legújabb masszázs pisztolynak!

Mit érdemes tudni erről a masszírozógépről? A legfontosabb az, hogy segíthet a kialakult izombántalmak esetén, ráadásul nagyon könnyen és egyszerűen hozzá lehet jutni, ha felkeresik a linkelt oldat. Négy különböző fej tartozik a masszázs pisztolyhoz, mindegyiket más területen lehet a leghatékonyabban használni. Különböző fokozatokba lehet beállítani a gépet, attól függően, hogy milyen erősen akarjuk megmasszírozni a fájó pontjainkat. A motor előre, hátra fogja mozgatni a fejet, mely segít majd a görcsös, csomós izmokat kisimítani. Mivel akkumulátorral van ellátva a gép, így feltöltés után bárhova magunkkal vihetjük, akár a munkahelyünkre, akár egy utazásra is. Amennyiben felkeltettük az érdeklődésüket, és úgy érzik, önöknek is nagy segítségére lehet az termék, ne habozzanak megrendelni. Akár már egy-három napon belül is a kezükbe foghatják, hála a gyors szállításnak, és már kényeztethetik is a fájó izmaikat egy kellemes és megnyugtató masszázzsal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában