hirdetés

2021.10.07. 12:37

25 éve az autósok szolgálatában

A Ring-Autó Kft. 25 éves fennállását ünnepli, s ebből az alkalomból nyílt hetet tart október 4-10. között – tájékoztatta lapunkat Vecsei Péter értékesítési vezető.

Szijártó János

Mint elmondta, egész héten várják az érdeklődőket, hiszen az értékesítési és szerviz akciók mellett előzetes regisztráció után lehetőség lesz több, mint húsz autó tesztvezetésére. Ezzel együtt különböző programokkal fogadnak mindenkit, amelyek ismertetésére külön létrehoztak egy weboldalt, tudtuk meg a Ring-Autó Kft. munkatársától. Itt az „Események” menüpontban is megtalálhatók a 25 éves jubileumhoz köthető programok.

Vecsei Péter ezek közül kiemelte a nyílt héten elérhető tesztautókat, amelyek egyben a kereskedés minden márkáját felvonultatják. Bárki kipróbálhatja most a legújabb Volkswagen, Volkswagen Haszonjárművek, SEAT és Suzuki modelleket. A tesztvezetés időpontfoglaláshoz kötött, melyet a már említett weboldal Tesztvezetés menüjében megtehetnek az érdeklődők. A vasárnap 14 óráig tartó nyílt héten volt már véradás, illete az említett határidőig az adománygyűjtés is folyik egy helyi állatvédő egyesület támogatása céljából, mivel a cég állatbarát munkahelyként szívén viseli az elárvult állatok sorsát.

A Ring-Autó Kft. a SEAT-tal karöltve már régóta támogatója a veszprémi kézilabda csapatnak. Ennek a kapcsolatnak köszönhetően október 9-én szombaton a Telekom Veszprém Handball Team játékosai is ellátogatnak a nyílt hétre. Lukács Péter, Dörnyei Borisz és Ilic Zoran 10 és 12 óra között várják a szurkolókat és ünneplik Ring-Autó Kft. 25 éves fennállását a cég munkatársaival együtt. Igazi autós csemegének ígérkezik Bognár Martin, a Magyar Szlalom Bajnokság többszörös – jelenleg is regnáló – bajnoka szombati bemutatója a Ring-Autó Kft. parkolójában.

- Az évforduló kapcsán „Szervizakció-25” néven rendkívüli szerviz akciót hirdetünk, amely október 4-től kezdve 25 napon át tart. Az akció által lehetőség nyílik motorolaj cserére gyári alkatrészekkel, gyári olajjal, gyári technológia szerint. Az akcióban 4 évesnél idősebb olyan Volkswagen, Audi, Seat, Skoda és Volkswagen Haszonjárművek típusú gépkocsik vehetnek részt, amelyek bármilyen más szerződés alapján egyedi kedvezményekben nem részesülnek – tette hozzá Vecsei Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában