Hirdetés

2022.05.12. 05:00

Gépészeti Szakterületek Nemzetközi Hallgatói Konferenciája I. helyezés

A legjobb műszaki megoldás díj mellett, a közönségdíjat is az Adient Mezőlak Kft. csapata nyerte.

I. helyezést ért el az Adient Mezőlak Kft. csapata

I. helyezést ért el az Adient Mezőlak Kft. csapata

Idén tizennegyedik alkalommal került megrendezésre a győri Széchenyi István Egyetemen a magyarországi és határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára szervezett konferencia, amely a mérnökjelöltek számára a szakmai fejlődés mellett a vállalatokkal való kapcsolatok kiépítésének lehetőségét is kínálja. Az eseményen a műszaki mérnöki szakértelem, a gyakorlatias tudás, az innováció és a csapatmunka kerül előtérbe.

A konferencia elsődleges célja, hogy a tehetséges, kreatív és a szakma iránt elhivatott fiatal hallgatók számára biztosítsa a szakmai fejlődést, valamint a cégekkel való kapcsolatok kiépítésének lehetőségét.

14. alkalommal rendezték meg a neves konferenciát

Cégünk ezüst támogatóként képviseltette magát a rendezvényen, ahol hatalmas örömmel töltött el bennünket, hogy a 2019-es évhez hasonlóan, az általunk mentorált csapat most is hatalmas sikert aratott. Úgy, ahogy a korábbi konferencián, a csapat mentora most is Somogyi Róbert (folyamat mérnök) kollégánk volt. 

A konferencia első napján Schlecht Richárd (launch manager) mutatta be cégünket, illetve Somogyi Róbert által a feladat felvázolása zajlott. Ezt követően elkezdődött az ötletelés az egyetemi könyvtárban. A konferencia alatt gépgyártó partnerünk, a Rabomatik is jelen volt, és szakmai segítségnyújtással támogatta a diákokat. 

A második napon gyárlátogatáson vettek részt a diákok Mezőlakon, ahol testközelből ismerkedhettek meg a gyártási technológiánkkal. Ennek keretében új ismeretekre, gyakorlati tapasztalatokra tehettek szert, mely segítette őket a feladat sikeres megoldásában.

 Az Adient büszke csapata

A rendkívül tehetséges, motivált fiatalokból álló csapatunk több lehetséges megoldást felvázolva jutott el a végső prezentált megoldásig. 

Feladatuk egy termékintegrálási projekt volt, melynek célja, hogy a jelenleg futó típusok mellett az új termék variánsok tesztelése is lehetséges legyen a meglévő Lock 3000 EOL tesztelőn.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában