Hirdetés

2022.05.12. 05:00

Gépészeti Szakterületek Nemzetközi Hallgatói Konferenciája I. helyezés

A legjobb műszaki megoldás díj mellett, a közönségdíjat is az Adient Mezőlak Kft. csapata nyerte.

I. helyezést ért el az Adient Mezőlak Kft. csapata

Idén tizennegyedik alkalommal került megrendezésre a győri Széchenyi István Egyetemen a magyarországi és határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára szervezett konferencia, amely a mérnökjelöltek számára a szakmai fejlődés mellett a vállalatokkal való kapcsolatok kiépítésének lehetőségét is kínálja. Az eseményen a műszaki mérnöki szakértelem, a gyakorlatias tudás, az innováció és a csapatmunka kerül előtérbe.

A konferencia elsődleges célja, hogy a tehetséges, kreatív és a szakma iránt elhivatott fiatal hallgatók számára biztosítsa a szakmai fejlődést, valamint a cégekkel való kapcsolatok kiépítésének lehetőségét.

14. alkalommal rendezték meg a neves konferenciát

Cégünk ezüst támogatóként képviseltette magát a rendezvényen, ahol hatalmas örömmel töltött el bennünket, hogy a 2019-es évhez hasonlóan, az általunk mentorált csapat most is hatalmas sikert aratott. Úgy, ahogy a korábbi konferencián, a csapat mentora most is Somogyi Róbert (folyamat mérnök) kollégánk volt. 

A konferencia első napján Schlecht Richárd (launch manager) mutatta be cégünket, illetve Somogyi Róbert által a feladat felvázolása zajlott. Ezt követően elkezdődött az ötletelés az egyetemi könyvtárban. A konferencia alatt gépgyártó partnerünk, a Rabomatik is jelen volt, és szakmai segítségnyújtással támogatta a diákokat. 

A második napon gyárlátogatáson vettek részt a diákok Mezőlakon, ahol testközelből ismerkedhettek meg a gyártási technológiánkkal. Ennek keretében új ismeretekre, gyakorlati tapasztalatokra tehettek szert, mely segítette őket a feladat sikeres megoldásában.

 Az Adient büszke csapata

A rendkívül tehetséges, motivált fiatalokból álló csapatunk több lehetséges megoldást felvázolva jutott el a végső prezentált megoldásig. 

Feladatuk egy termékintegrálási projekt volt, melynek célja, hogy a jelenleg futó típusok mellett az új termék variánsok tesztelése is lehetséges legyen a meglévő Lock 3000 EOL tesztelőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában