Hirdetés

2023.07.28. 06:37

A Bükfürdő Thermal & Spa is csatlakozott a Strandok Éjszakájához!

2023. július 29-én szombaton 18 óra és hajnali 1 óra között zenés fürdőzéssel, különleges szaunafelöntésekkel és tombolanyereményekkel várják a vendégeket. Előre, online is váltható belépő az éjszakai fürdőzésre: https://shop.bukfurdo.hu/HU/ejszakai-furdozes

Lesz még ezen kívül is éjszakai fürdőzés, méghozzá augusztus 5-én és 18-án!

Az éjszakai fürdőzéseken kívül zenés hétvégékkel és napi gasztro-akciókkal is készül a nyár további részére a Bükfürdő Thermal & Spa.

Augusztus 5-én Ujvári Tímea és Holdosi Attila duója zenél, augusztus 13-án és 27-én a Batyi Fusion hangulatteremtő muzsikája szól a fürdő vendégeinek. A gyerekekre is gondolva „habos játszótérré” alakul a csúszdák melletti terület július 29-én, augusztus 12-én és 19-én is. 

 

Gasztro-akciók minden hétköznapra jutnak: hétfőnként palacsintát, keddenként fagylaltot, szerdánként szörpjeinket, csütörtökönként süteményeinket, péntekenként pedig alkoholos koktélt kínál egyedi akciókban a Bükfürdő Gasztro.

 

Megnyílt a nevezési lehetőség a III. Bükfürdő–Csepreg Félmaratonra, több távon és több korosztályban várjuk a futókat az őszi napforduló napján, 2023. szeptember 23-án: https://futabukfurdo.hu/nevezes/ A futóversenyre meglepetésvendégek érkeznek, és a Magna Cum Laude koncertjével zárul majd a nap. 

 

A futóversenyig sem maradnak sportprogram nélkül Bükfürdő vendégei, hiszen a XXII. Halmay úszókupa várja a kisebbeket és nagyobbakat 2023. augusztus 5-én a Bükfürdő Thermal & Spa strandján!

Találkozzunk Bükfürdőn! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában