Hirdetés

2023.07.06. 15:38

Gyakran elérhető irodai munkák Szombathelyen

Az álláskeresők között Szombathelyen is sokan van olyanok, akik csak és kizárólag irodai pozíciókban gondolkodnak. Jó hír a számukra, hogy az ilyen jellegű állások meglehetősen gyakran elérhetőek a városban, például a SzombathelyAllas.hu felületén keresztül. A következőkben bemutatunk néhányat az itt rendszeresen visszatérő irodai munkakörökből.

Forrás: SzombathelyAllas.hu

Titkársági és adminisztratív pozíciók

A titkársági, illetve a különböző adminisztratív központú munkakörök meglehetősen gyakori lehetőségnek számítanak Szombathelyen. Ebben a pozícióban az alapvető feladatokat olyan tevékenységek adják, mint például az adatbevitel, a dokumentumkezelés, a különböző nyilvántartások vezetése, a be- és kimenő postai ügyintézés, a partnerekkel való kapcsolattartás, valamint egyéb ad-hoc jellegű teendők. A hivatkozáson szombathelyi asszisztens, irodai állásokat talál.

A pozíció betöltéséhez általában középfokú végzettségre, számítógépes ismeretekre (pl. MS World, Excel, Power Point), illetve olykor középfokú nyelvtudásra van szükség. A személyes tulajdonságok kapcsán pedig a pontosság, a precizitás, az önállóság és a kiváló kommunikációs képesség szokott megjelenni az elvárások között. 

Szakmai asszisztensi munkakörök

A szakmai asszisztensi munkakörök megjelenése szintén nem ritka, a SzombathelyAllas.hu kínálatában például már kereskedelmi, minőségbiztosítási és értékesítési asszisztensi pozíciók is előfordultak már. Az ilyen típusú állásokban közös, hogy az adminisztratív tevékenységeken túl kimondottan szakmai feladatokkal is kiegészülnek. Egy kereskedelmi asszisztens például árajánlatokat készít és értékesítési riportokat állít össze, egy pénzügyi asszisztens pedig tevékeny részt vállal a pénzügyi zárási folyamatokban, házipénztárt vezet stb. 

A szakmai feladatokból adódóan ezen munkakörök általában releváns felsőfokú végzettséget, illetve gyakran tárgyalóképes idegennyelv-tudást is megkövetelnek. Az MS Office programok használata természetesen itt is alapvető elvárás, illetve külön előnyt jelent a különböző vállalatirányítási rendszerek felhasználói szintű ismerete. Ezenkívül pedig a precíz munkavégzés, a kiváló problémamegoldó képesség és a szakmai elhivatottság szintén visszatérő eleme a követelmények listájának.

Ügyfélszolgálatos pozíciók

Végezetül pedig természetesen a különböző ügyfélszolgálatos, illetve call centeres pozíciókról sem feledkezhetünk meg, amelyek megjelenésére ugyancsak akadt már példa a SzombathelyAllas.hu kínálatában. Ezen pozíciók alapvető feladatait az adott cég termékeivel/szolgáltatásaival kapcsolatos kérdések megválaszolása, a megrendelések rögzítése, a panaszkezelés, a tájékoztatás és a társosztályokkal való együttműködés jelenti. 

Betöltésükhöz általában középfokú végzettségre, felhasználói szintű számítógépes ismertekre, és gyakran kiváló nyelvtudásra van szükség. Fontos továbbá a kiemelkedő szóbeli és írásbeli kommunikáció, a stressztűrő- és konfliktuskezelési képesség, valamint nem utolsósorban az ügyfélorientált gondolkodásmód is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában