Programajánló

2023.08.12. 07:00

Szuperhősöket képeznek a Kriptongyárban

Tisler Anna

A szuperhős kihívások teljesítői szuperhős oklevelet kapnak a Kriptongyárban augusztus 12-én és 13-án délután 3 órakor kezdődő programon. A délután folyamán az érdeklődők megnézheti a Kriptonbolygót virtuális valóság szemüvegben, játszhatnak szuperhős játékokkal. Lesznek szelfipontok, a rendezvényre megérkezik az Ajkaceratopsz dinoszaurusz szobor, valamint Clark Kent íróasztala. Készülhet kriptonit a fusion boxban, valamint  digitális tetkó. A repülés élményét átélni kívánó felnőtteket repülés szimulátor, a gyerekeket trambulin várja. Az érdeklődők végigkísérhetik, hogy a Kripton hangjai milyen képpé változnak. 

Mindkét nap 3 órától a gasztro-perfomanszban Bede Róbert mesterszakács Bródy kedvenc ételét készíti látványkonyhájában. A program házigazdája Szőke András. A Parkerdőben a Bányászati Múzeumnál airsoft-on és a lézerlövészet várja a csapatokat. 

Szombaton este 8 órától  neon colour party lesz a Kriptongyár udvarán  DJ Herendivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!