Programajánló

2023.08.18. 07:00

Ünnep a nosztalgia jegyében

Tisler Anna

Ajka - A népzene és néptánc napjával kezdődik a három napos programsorozat az Agórán. Augusztus 18-án délután 3 órától zenés-táncos utcai felvonulás lesz városszerte. Négy órától óránként más tájegység táncát láthatják az érdeklődők, lesz táncház, tánctanulás, fotózás népviseletben, fafaragás, csuhézás, kötés, horgolás, makramé, mézeskalács díszítés, citera tanítás, mulatás a falusi ivóban. Szalonna és bandája este 8 órakor lép színpadra.

A rock and roll napja lesz 19-e. Délután 3 órától a Dinamik rock and roll klub tagjai várják az érdeklődőket. A számos rocky program mellettaz 1970- és és 1980-as évek játékaiból álló kiállítás is nyílik a Városi Múzeumban. Este 8 órakor Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép színpadra. 

Huszadikán délután 3 órakor a Hurrá zenekar ad koncertet a gyerekeknek, akiket este 7 óráig játszópark vár. Az Én is ajkai vagyok című művésztalálkozó 5 órakor kezdődik, az ünnepi köszöntő és az új kenyér megszegésének időpontja 19.50. Az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat keretében zajló rendezvény este 8 órakor a Follow The Flow koncerttel zárul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!