Púder Nélkül

2011.03.10. 07:43

Holdnaptár: március 10-16.

Március 10. Úgy érezhetjük, kezd úrrá lenni rajtunk a zaklatottság érzése. Félünk, hogy nem tudjuk tartani a határidőket, esetleg egy rossz döntés miatt problémákba ütközünk vagy pluszmunkát kell vállalnunk. A félelem nem jó tanácsadó, próbáljunk racionálisan gondolkodni.

PLT

Március 11. Mozogjunk, menjünk konditerembe vagy kocogjunk, esetleg ússzunk, próbáljuk meg levezetni a felgyülemlett stresszt. Ne pletykálkodjunk, mert visszaüthet, és ne beszéljünk feleslegesen, mert idegesíti a környezetünket.

Március 12. Szembesülhetünk a hibáinkkal, talán éppen egy korábban elkövetett szamárság miatt. Ne gondoljuk, hogy a legjobb védekezés a támadás, vállaljuk a felelősséget tetteinkért!

Március 13. A mai nap az érzelmi megtorpanásé, amikor nehezen tudjuk kifejezni az érzéseinket. Húzunk, halogatunk egy találkozót, amihez semmi kedvünk, mégis muszáj lesz előbb-utóbb túlesni rajta.

Március 14. Bízzunk megérzéseinkben, hallgassunk ösztöneinkre, nem hagynak cserben bennünket. Kezdjünk valami új dologba, próbáljunk ki egy eddig ismeretlen sportot, nézzünk meg egy filmet, amit még nem láttunk, vagy kezdjünk új könyv olvasásába, segítségükkel mi is megújulhatunk egy kicsit.

Március 15. Olyasvalakivel találkozhatunk, aki a későbbiekben meghatározhatja az életünket. Nem izzik fel a levegő, de egy hosszan tartó barátság alakulhat ki.

Március 16. Az érzelmeink vezérelnek, tehát kimondhatunk olyan dolgokat, amelyeket később megbánunk.

Címkék#holdnaptár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!