Púder Nélkül

2011.03.17. 08:04

Holdnaptár: március 17-23.

Március 17. Karrierépítés szempontjából jól alakulhat a nap, de ügyeljünk, mert túlzott magabiztosságunk kételyeket ébreszthet másokban, nagyképűnek, megbízhatatlannak tűnhetünk.

PLT

Március 18. Optimizmusunk ma nem áll biztos lábakon. Ez talán egy olyan hírnek tudható be, melyet sejtettünk, hogy bekövetkezik, de nem számítottunk rá, hogy ennyire hamar.

Március 19. Nagy energiát érzünk magunkban, ezt nemcsak a sportban vezethetjük le, de a házimunkában is: végezhetnénk lomtalanítást. Közben átgondolhatjuk, nem jött-e el az ideje, hogy a magánéletünkben is rendet rakjunk?

Március 20. Kaphatunk egy váratlan felkérést, ami izgalmas, ám rengeteg kihívást ígérő feladattal jár. Szükségünk lesz minden tudásunkra, de megéri küzdeni, mert kivívhatjuk mások tiszteletét és csodálatát is.

Március 21. Meglepően kedvesek leszünk és ugyanezt kapjuk vissza. Összefuthatunk valakivel, aki mély benyomást tesz ránk és akár egy döcögősen induló, de tartós kapcsolat is kibontakozhat belőle.

Március 22. Megérzéseink hihetetlenül jól működnek, mintha belelátnánk mások fejébe, egyszerűen kitaláljuk gondolataikat. Talán eljött az ideje, hogy megmondjuk a véleményünket valakinek, akit már régóta kerülgetünk.

Március 23. Fizikailag remek formában érezzük magunkat, érzelmileg kissé túlfűtöttek lehetünk. Nemcsak saját magunkat, de azokat is motiválni tudjuk, akik közel állnak hozzánk. Biztassuk őket, hogy tegyenek az előbbre jutásért.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!