Púder Nélkül

2011.03.24. 07:47

Holdnaptár: március 24-30.

Március 24. Csak úgy sugárzunk, bárkit magával tudunk ragadni lelkesedésünkkel és pozitív kisugárzásunkkal. Akadhat valaki, akit ez különösen lenyűgöz és minden szavunkat érdeklődéssel hallgatja.

PLT

Március 25. Ügyeljünk rá, hogy ne essünk naivitásunk csapdájába. Ha bombaüzletet kínálnak, ne ugorjunk fejest a jól hangzó ajánlatba, fontoljuk meg, és igyekezzünk racionális döntést hozni.

Március 26. Fontos, hogy a problémáinkat megpróbáljuk kibeszélni, ne fojtsuk magunkba kételyeinket és szorongásainkat. Egy tea a legjobb barátnővel vagy egy hosszú tavaszi séta rendbe is rakja a lelkünket.

Március 27. Muszáj olyan dolgokkal is foglalkoznunk, amihez semmi kedvet nem érzünk. Oldjuk a feszültséget egy kis mozgással a szabadban, de ne feledkezzünk meg kötelezettségeinkről sem.

Március 28. A munkahelyen nehéz helyzet alakulhat ki, pletykákat hallhatunk, amik fenyegetően hangzanak, de nem kell minden szóbeszédet készpénznek venni, kár pánikba esnünk.

Március 29. Kiszámíthatatlannak tűnhetünk, reakcióink váratlanul érhetik a környezetünket. Gyorsan és határozottan döntünk, még ha kívülről nem is tűnik mindez logikusnak, talán még össze is súgnak mögöttünk néhányan.

Március 30. Ne ígérjünk olyat, amiről sejtjük, hogy nem fogjuk tudni betartani, mert visszaüthet, a kollégák és az ismerősök is megbízhatatlannak bélyegezhetnek meg miatta.

Címkék#holdnaptár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!