Púder Nélkül

2011.05.23. 08:49

Ciki 47 felett a bikini? Elle McPherson dacol a korral

Elle MacPherson szupermodell, becenevén „a Test”, 48 évesen is szemmel láthatóan csúcsformában van, ám ahhoz, hogy egy szexi bikinit felvegyen, már túl idős lenne?

PLT

Egy 2000 brit nőt érintő felmérés szerint igen! A megkérdezettek többsége úgy véli: a 47. év a bikinit viselő nők felső korhatára, sőt, miniszoknyát és köldökpiercinget már 35 után sem nagyon kellene viselni a hölgyeknek.
A magassarkú 51 éves korig még „megengedett”, de aki sportcipőt akar felhúzni, jobban teszi, ha 44 éves kora után csak a fitness termekben mutatkozik benne – legalábbis a brit nők véleménye szerint.

 



A közvéleménykutatás alapján majdnem minden második brit nő úgy véli, már túl öreg egy-egy ruhadarabhoz, s pont emiatt már minden tizedik hölgy vitt vissza egy hirtelen felindulásból megvásárolt darabot a boltba - írja a bild.de.

A közvéleménykutatás a Diet Chef (egy kalóriaszámláló módszerrel működő ételfutár szolgálat) megbízásából készült el. Caron Leckie, a cég táplálkozási tanácsadója a brit Daily Mail című lapnak azt nyilatkozta: „Mindenkinek különböző a testfelépítése. A jó kinézet alapja az egészséges táplálkozás, de attól is függ, hogy az alakunknak megfelelően, stílusosan öltözködjünk. A kor nem feltétlenül számít.”
Ha ehhez valakinek bizonyítékra van szüksége, íme Elle McPherson: a szupermodell egy februárban készült fotón bombaformában, fehér bikiniben látható. Joggal mondták és mondják rá még mindig: "a Test", amire még jó pár évig büszkén húzhat fel aprócska, kétrészes fürdőruhát

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!