Púder Nélkül

2011.05.19. 06:46

Holdnaptár: május 19-25.

Május 19. Óvjuk a saját titkainkat és másokét is. Ne fecsegjük el őket lépten-nyomon. Vannak dolgok, amiket pedig jobb, ha megtartunk magunknak, hogy ne okozzunk fájdalmat a környezetünkben valakinek.

PLT

Május 20. Óriási energiával és nagy feszültségekkel telített nap áll előttünk. Legyünk óvatosabbak a közlekedésben, mindenhová induljunk el kicsivel hamarabb a szokásosnál.

Május 21. Próbáljunk meg kicsit nyitottabbak és lazábbak lenni. Felejtsük el a görcsös megnyilvánulásainkat, a minden helyzetre kész válaszokat. Rögtönözzünk, és élvezzük a helyzet hozta lehetőségeket.

Május 22. Shoppingoláskor szerezzünk be tisztítómaszkot, narancsbőr elleni készítményt, ha szükséges, pattanás elleni szert. Ha most kezdjük el használni, látványosabb eredményt érhetünk el.

Május 23. Beiktathatnánk egy léböjtnapot, a fogyó Holdnak hála, amúgy is könnyebben olvadnak le rólunk a kilók és távoznak a méreganyagok a szervezetünkből.

Május 24. A memóriánk remek, minden apró részletre élénken emlékszünk. Ebből akár még gondunk is származhat, de előnyünkre is válhat attól függően, hogy mire használjuk. Ne tépjünk fel régi sebeket, ne ássuk magunkat újra a múltba, ne kezdjünk újra lezárt vitákat.

Május 25. Összefuthatunk egy régi ismerőssel, akivel régen remek csapatot alkottunk. A környezetünk irigykedhet az optimizmusunkra és derülátásunkra, de ez sem tud kizökkenteni bennünket.

Ezek is érdekelhetik