Púder Nélkül

2011.09.21. 06:23

A Zséda-stílus titka

Zsédenyi Adrienn nem csak kiváló énekesnő, de kifinomult ízléssel is rendelkezik. Most egy igényes kiadványban elárulja, hogyan éri el azt, hogy mindig kifogástalan a megjelenése.

Matolcsi Renáta

Zséda tizenhét éve állócsillag a magyar zenei élet egén: munkáit eddig három platina- és két aranylemezzel díjazták. Zenei tehetsége mellett ráadásul olyan kifinomult stílussal rendelkezik, mely nem pusztán rajongói táborát, de minden szépség iránt érzékeny embert magával ragad. Ízléséről – akárcsak produkcióiról – mindenki elismeréssel beszél, így nem csoda, ha a nők szeretnék megfejteni a Zséda-stílus titkát. A Zséda 2012 című kiadványban Zséda végre fellebbenti a fátylat erről a titokról.

A kalendárium első részében Zséda bemutatja azt az elengedhetetlen tíz ruhadarabot, amely alapját képezheti egy igazán változatos, időtlen és stílusos ruhatárnak. Miközben az olvasó elmerül a kis feketéről, a farmerről vagy éppen a blézerről szóló írásokban és a tanácsokban, egyre mélyebben tekinthet bele Zséda szofisztikált világába. A tökéletes megjelenés érdekében Zséda szépségápolási tippeket is ad, és végső simításként több, mint húsz örökéletű kiegészítőt ajánl.



A kiadvány alapja egy százoldalas éves naptár. A határidőnaplót bevezető és záró oldalakon nemzetközi mérettáblázatok, időzónák, mértékegység-átváltók, valamint jegyzetrész találhatók. Befejezésül az olvasó megismerkedhet Zséda legkedvesebb üzleteivel, éttermeivel és kávézóival. A hangulatos fotókat és az elérhetőségeket rövid leírások egészítik ki, teljessé téve az utazást Zséda világában. Megtudhatjuk, szerinte melyik piacot érdemes látogatni, hol lehet a legjobb illatos gyertyát venni, vagy éppen képet kereteztetni.

Mivel kisgyermekes anyuka, Zséda külön hangsúlyt fektetett arra, hogy olyan gyerek-, illetve családbarát helyeket is bemutasson, ahol az egész család kellemesen töltheti el az idejét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!