Rendőrségi

2006.07.22. 02:29

Besurranó tolvajok

Megyei körkép (h) - Veszprémben egy második emeleti lakásból ismeretlen tettes csaknem 90 ezer forint értékű arany ékszert vitt el, tudtuk meg a ren ...

Mórocz Zsolt

Megyei körkép (h) - Veszprémben egy második emeleti lakásból ismeretlen tettes csaknem 90 ezer forint értékű arany ékszert vitt el, tudtuk meg a rendőrségtől. Vöröstón egy hétvégi házból a tulajdonos pénztárcáját, iratait, kulcsait lopták el, ezzel 30 ezer forintos kárt okoztak a sértettnek. Ugyanígy járt egy pécselyi házban nyaraló külföldi is; a nyitva felejtett ajtón keresztül behatoló tettes 130 ezer forintos kárt okozott. Badacsonytomajon két személyt is megloptak, Balatonedericsen pedig egy családi ház konyhájának faláról vittek el tíz díszkardot, a kár 1,7 millió forint. Szigligeten egy gépkocsi zárát rongálták meg, egy Mercedesből több mint egymillió forint értékben videokamerát, számítógépet vittek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!