Rendőrségi

2010.06.02. 12:18

Bliccelő török utas támadt trolibuszvezetőre Debrecenben

Debrecen - Könnyű sérüléseket szenvedett egy trolibusz vezetője Debrecenben, amikor egy bliccelő török állampolgár a járművön rátámadt - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának munkatársa szerdán.

MTI

Kelemen Éva rendőr hadnagy tájékoztatása szerint kedd délután a Debrecen belvárosában közlekedő trolibuszon az ellenőrök a 22 éves török állampolgártól és annak barátnőjétől kérték jegyét vagy bérletét. 
Mivel egyiküknél sem volt jegy illetve bérlet, szóváltás alakult ki az ellenőrök és a bliccelők között. A trolibusz vezetője ezt hallva leállt a járművel és a vitatkozó felekhez lépett, majd közölte a török férfival, hogy hívja a rendőrséget. Az utas erre ököllel rátámadt, amit a sofőr ugyan kikerült, de a török férfi megrángatta a vezető karját és ruházatát, amelynek következtében a sofőr nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A további támadást és bántalmazást az egyik ellenőr akadályozta meg.
A török férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanújával indult eljárás - tette hozzá Kelemen Éva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!